Vélemények az MTM Autósiskoláról
     

 

Berecz Szilvia

„Az MTM Autósiskola azért volt számomra a legtökéletesebb, mert a többféle időbeosztású tanfolyam közül választhattam. Nagyon tetszett, hogy bármikor bemehettem gyakorolni, és bármikor kérhettem segítséget, ha valami nem volt teljesen egyértelmű számomra. Az órák sohasem voltak unalmasak, az oktatónk mindig próbálta emberközeli módon bemutatni a vezetés elméletét, úgyhogy laikusként is sikerült mindent elsőre megértenem.

A vezetés volt az MTM-nél eltöltött idő alatt a legizgalmasabb. Az oktatóm mindig arra törekedett, hogy a nehézségeken és a szorongásokon átsegítsen, és megszüntessen bennem mindenféle aggodalmat. Örülök, hogy olyan vezetési stílust sajátíthattam el, amelyre a rugalmasság és a gyors helyzetfelismerés a jellemző, és nem a folyamatos hezitálás.”

 
     
 

Antal György

„2005. áprilisában kezdtem KRESZ tanfolyamra járni az MTM autósiskolába A és B kategóriából egyszerre. Nagyon megtetszett az a „családias” hangulat, ami a beiratkozástól kezdve az utolsó vizsgáig tapasztaltam. Mindent elintéztek helyettem, nekem csak az órákra kellett bejárni.

A tanórák igazodtak az akkori több műszakos munkarendemhez. Otthon az iskola által biztosított számítógépes CD-ROM segítségével tudtam gyakorolni a vizsgára.
Május 6-án sikeresen vizsgáztam mindkét kategóriából.

A vezetési gyakorlatok nagy örömet jelentettek, mert továbbra is párhuzamosan csinálhattam a motor és az autóvezetést. Gyakran volt olyan alkalom, hogy egymás után vezettem a motort és a kocsit. Közben az elsősegély tanfolyamot is az MTM autósiskola szervezte, a már megszokott magas színvonalon. A vizsgáim továbbra is könnyedén sikerültek, köszönhetően az oktatók kitartásának, türelmének.

Minden leendő tanulóvezetőnek tiszta szívből ajánlom az MTM autósiskolát., ha szeretnének minden vizsgán már az első alkalommal sikeresen továbbjutni.”

 
     
 

Solymossi Mónika

„Nagyon jó hangulatban teltek el a tanfolyam órái, nem kellett aggódnom, hogy esetleg valamit nem fogok teljes mértékben megérteni, mert az oktatóim mindig arra törekedtek, hogy bármely laikus számára egyértelművé tegyék a vezetési ismeretek elsajátítását.

Szerintem jól választottam.”

 

 
     
 

Kozári Eszter

„Én azért választottam az MTM-et, mert kedvező volt a tanfolyam és a vezetés díja, valamint nagy segítség volt a kamatmentes részletfizetés. A rugalmasság is nagyon tetszett, hiszen gyorsan lezajlott a KRESZ tanfolyam, amelyre szerintem a csoportból mindannyian szívesen jártunk, hiszen nagyon hangulatosak voltak az órák, és mindent meg tudtunk beszélni az oktatónkkal. Én esti képzésre jártam, ami tökéletesen összeegyeztethető volt a munkámmal.

KRESZ vizsga után egyáltalán nem kellett várnom arra, hogy vezethessek, rögtön tudtam kezdeni.”

 
     
 

Nyakó László

Barátságos környezet, széles választék autókból és motorokból. Oktatóm Takács Péter volt, akitől sikeresen ellestem olyan vezetési technikákat, amelyeket munkám során teljes mértékben fel tudtam, és a mai napig fel tudok használni.

A szakmámból fakadóan is csak ajánlani tudom bárkinek az MTM Autósiskolát.”

 

 
       
       
       
       
Elérhetőségeink .:. © MTM Autósiskola 2006 .:. Design and Powered by NeoNetworX